Smackdown!!!

Posted Isnin, Oktober 30, 2006 by Lelaki Herba in Labels:

27 Oktober, 2006

tertanggal tertinggi terkadar edisi SmackDown pernah di CW rangkaian, Bintang Terkenal bagi SmackDown mengharapkan terus pengkadaran kukuh berlari dengan tindakan yang lain Jumaat malam penuh sesak.
pasukan tag yang amat dijangka acara utama bukan satu sekatan ke bawah untuk peminat-peminat SmackDown, walaupun ia adalah satu kekecewaan yang sangat besar untuk Berat Dunia Juara Raja Booker.


Mengejutkan juara boleh jam tangan cuma memandangkan beliau adalah ditinggalkan oleh ECW Juara Dunia Temasya Besar. Agong kiri ini sahaja menentang WWE Juara John Cena dan Binatang, Batista. Selepas satu Batista Bomb yang mengakibatkan kebinasaaChavo dan Vickie Guerrero sedar St. Louis selepas kemenangan yang kejam Chavo atas Rey Mysterio di terakhir week's “Saya Berhenti” perlawanan.


Chavo mengalahkan bukan sahaja Rey, tetapi menghukum nya tepat Mysterio itu akan memerlukan pembedahan di lututnya. Selepas menghindari Chris Benoit awal pada malam, Vickie diiringi Chavo di gelanggang dengan satu perkara dalam fikiran, penutupan. Memandangkan beliau berdiri dengan Vickie, Chavo memberitahu peminat-peminat SmackDown bahawa mereka “telah akhirnya keamanan di [kita] tinggal” dan yang “Rey telah mocked Guerrero warisan”. (jam tangan)Chavo kemudiannya dimainkan semula jahat serangan ke atas Rey berulang kali sehingga Juara amerika syarikat n, Binatang


0 comment(s) to... “Smackdown!!!”

0 comments: