Sinopsis semua episod drama Nur Kasih

Posted Sabtu, September 26, 2009 by Lelaki Herba in Labels: , , ,



Entah dari mana silapnya atau mungkin ni kerja orang dalaman, kantoi sudah sinopsis semua episod Drama Nur Kasih. Mungkin ini sinopsis yang sama pernah diberikan kepada Tiz Zaqyah semasa dilamar untuk berlakon menjadi Nur Amina dulu kan? Sinopsis lengkap berbahasa Inggeris dan Melayu. Buat peminat drama tersebut, mungkin ini akan betul-betul spoil mood anda untuk terus menonton cerita tersebut. Tapi takde masalah sebab kami pun peminat drama arahan Kabir Bhatia ni.

Drama yang ditayangkan setiap hari Jumaat tepat jam 9 Malam di TV3 ni sememangnya mendapat rating penonton yang sangat tinggi. Ramai yang tak keruan kalau-kalau drama Nur Kasih ni lambat sedikit bermula. Macam Jumaat baru-baru ni, sedikit kelewatan waktu tayangan membuatkan ramai peminat drama tersebut kecoh habis di Twitter. Ingat takde rupanya lewat 15 minit je pun. Hehehe.

Anda boleh membaca sinopsis penuh drama Nur Kasih melalui link di bawah.
ENJOICE: http://www.scribd.com/doc/20226334/Nur-Kasih-Full-Version





Free tag generator



  • CETAK Artikel ini ...


  • 0 comment(s) to... “Sinopsis semua episod drama Nur Kasih”

    0 comments: